Ιστορική αναδρομή

Ιστορική αναδρομή


1988

Ιδρύεται το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ απο τη μαθηματικό Δήμητρα του Κυριάκου Χατζηγεωργιάδου, στην οδό Παχατουριδου 27.

1990

Μέσα στα δύο πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, το φροντιστήριο αναπτύσσεται και μεταφέρεται στην οδό Ιωαννίδη 3, σε ένα νέο μεγαλύτερο χώρο 120τμ.

1992

Καθιερώνεται το διετές πρόγραμμα προετοιμασίας των Πανελλαδικών απο την Β λυκείου το οποίο και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

2000

Ξεκινά η οργάνωση δράσεων κάθε Απρίλιο για την ψυχολογική υποστήριξη των μαθητών και των γονέων τους μπροστά στις εξετάσεις. Συμμετέχουν ειδικοί κλινικοί ψυχολόγοι, διατροφολόγοι, καθηγητές.

2007

Συνέντευξη - αφιέρωμα στην εφημερίδα "Καθημερινή" σχετικά με την προετοιμασία για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

2008

Πανελλήνια πρωτιά της μαθήτριάς μας, Παπαγεωργίου Σταυρούλας, με 19.848 μόρια.

2010

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ συνεχώς μεγαλώνει. Η ανάγκη για νέες αιθουσες οδηγεί στη δημιουργία και νέου χώρου, έτσι ώστε τώρα το φροντιστήριο καταλαμβάνει εναν ολόκληρο όροφο 220 τμ.

2013

Ανακαίνιση του ιδιόκτητου πλέον κτιρίου, με 10 υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας σχεδιασμένες με γνώμονα τη λειτουργικότητα της τάξης και εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα διδασκαλίας (projectors, οθόνες, πίνακες).

2014

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ επεκτείνοντας την άδεια λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας μπορεί πλέον να λειτουργεί και ως κέντρο δια βίου μάθησης επιπέδου ένα.

2016

Επέκταση σε νέο, ιδιόκτητο χώρο με επιπλέον άιθουσες διδασκαλίας.