Δωρεάν παροχές

Δωρεάν παροχές


Δωρεάν συγγράμματα

Διανέμουμε δωρεάν συγγράμματα και βοηθήματα των εκδόσεων του φροντιστηρίου. Στόχο έχουν να συμπληρώνουν το μάθημα και τη διδασκαλία. Περιέχουν βασικά σημεία της θεωρίας, μεθόδους, υποδειγματικά λυμένα θέματα, ερμηνευτικά σχόλια και διαβαθμισμένες ασκήσεις.

Δωρεάν συμπληρωματικές ώρες

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ προσφέρει έκτακτες συμπληρωματικές ώρες όταν και όπου χρειάζεται να καλυφθούν πιθανές δυσκολίες στη κατανόηση της ύλης. Όταν μάλιστα κρίνεται απαραίτητο το φροντιστήριο παρέχει ενισχυτική διδασκαλία ατομικά σε κάθε μαθητή (π.χ. δωρεάν ιδιαίτερα μαθήματα για κάλυψη κενών).

Δωρεάν επαγγελματικός προσανατολισμός

Γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η ψυχολογική υποστήριξη, η σωστή επιλογή της κατεύθυνσης και φυσικά η σωστή συμπλήρωση μηχανογραφικού συνεχώς ενημερωνόμαστε και είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε προκειμένου ο κάθε μαθητής να προσαρμόσει τους στόχους του τόσο στην αγορά εργασίας όσο και στις προσωπικές του δεξιότητες και ανάγκες. Επίσης παρέχουμε δωρεάν το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test.

Δωρεάν μαθήματα τον Ιούνιο

Όλα τα μαθήματα που πραγματοποιούνται τον Ιούνιο για τις Προαγωγικές και Απολυτήριες εξετάσεις όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου παρέχονται δωρεάν για όλους τους μαθητές μας.

Δωρεάν μαθήματα τον Αύγουστο

Μετά τον Δεκαπενταύγουστο ξεκινούν δωρεάν μαθήματα για όλους τους μαθητές μας της Α' και Β' Λυκείου που περιλαμβάνουν ολα τα μαθηματα γενικής παιδείας και των ομάδων προσανατολισμού.

Δωρεάν *online ενημέρωση

Στην προσπάθειά μας να βελτιώσουμε και να αναβαθμίσουμε τις εκπαιδευτικές μας υπηρεσίες προς εσάς, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω διαδικτύου για την πρόοδο των παιδιών σας, με τη χρήση του Πληροφοριακού Συστήματος *online ενημέρωση. Σας δίνεται λοιπόν, ένας προσωπικός λογαριασμός, με τον οποίο έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που αφορούν την αξιολόγηση του παιδιού σας (συνολική εικόνα, προφορικά, βαθμοί γραπτών, απουσίες).

Δωρεάν οδηγός σταδιοδρομίας

Δωρέαν πρόσβαση στον πλήρη οδηγό σταδιοδρομίας με πληροφορίες για όλες τις σχολές όλων των ακαδημαικών ιδρυμάτων. Για πρόσβαση στον οδηγό επικοινωνήστε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου.

Φροντιστήριο Πρότυπο - Πανόραμα

Copyright © | Γ. Ιωαννίδη 3, Θεσσαλονίκη | 2310341518 | info@protipoedu.gr | http://www.facebook.com/protipoedu | Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα | 1988