Πληροφορίες

Πληροφορίες


Kλειστά, ολιγομελή τμήματα.

Η απόδοση, η πρόοδος και τελικά η επιτυχία εξαρτάται όχι μόνο από την ποσοτική σύνθεση του τμήματος αλλά πολύ περισσότερο από την ποιοτική του σύνθεση, δηλαδή το επίπεδο του τμήματος. Στο ΠΡΟΤΥΠΟ επιμένουμε σε κλειστά και ολιγομελή τμήματα αλλά και στην ομοιογένεια των τμημάτων, έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν ίδιο επίπεδο και παραπλήσιους στόχους.

Έμπειρο επιτελείο εκπαιδευτικών

Το φροντιστήριο ΠΡΟΤΥΠΟ συνεργάζεται με ένα έμπειρο, προσεκτικά επιλεγμένο επιτελείο εκπαιδευτικών, με πολυετή φροντιστηριακή εμπειρία, που μπορούν με το μεθοδευμένο πρόγραμμα διδασκαλίας, την αγάπη και το μεράκι τους, να βοηθήσουν ουσιαστικά και αποτελεσματικά τους μαθητές.

Διαδικτυακά μαθήματα

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των μαθημάτων δια ζώσης είτε διαδικτυακά.

Προγραμματισμός της ύλης

Στην αρχή κάθε εκπαιδευτικού έτους οι Ακαδημαϊκοί Υπεύθυνοι μελετούν τις απαιτήσεις του Υπουργείου Παιδείας και καταγράφουν το χρονοδιάγραμμα της διδασκαλίας της ύλης, ανά μάθημα και τάξη, προσδιορίζουν το ετήσιο πρόγραμμα των διαγωνισμάτων και τους κατάλληλους χρόνους των διαγνωστικών αξιολογήσεων και των επαναλήψεων.

Βιβλία του φροντιστηρίου

Τα φροντιστηριακά βιβλία είναι εύχρηστα, απόλυτα ενημερωμένα, λειτουργικά με στόχο να συμπληρώνουν το μάθημα και τη μελέτη στο σπίτι. Περιέχουν βασικά σημεία της θεωρίας, μεθόδους, υποδειγματικά λυμένα θέματα, ερμηνευτικά σχόλια και διαβαθμισμένες ασκήσεις.

Ατομική παρακολούθηση

Οι υπεύθυνοι των μαθημάτων σε συνεργασία με την διεύθυνση παρακολουθούν διαρκώς την πρόοδο κάθε μαθητή, καθώς και την επίδοση του στα διαγωνίσματα. Παράλληλα πραγματοποιούνται συναντήσεις με κάθε μαθητή χωριστά, ενώ από κοινού αξιολογείται η απόδοση του διαβάσματος και προσδιορίζονται οι στόχοι του επόμενου διαστήματος.

Σύγχρονοι χώροι μάθησης

Στο ιδιόκτητο κτίριο μας διαθέτουμε 10 υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας διαμορφωμένες έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ευχάριστο δημιουργικό περιβάλλον που βοηθά το έργο των μαθητών όσο και των καθηγητών.Οι αίθουσες σχεδιαστήκαν εξ αρχής με γνώμονα τη λειτουργικότητα της τάξης και είναι εξοπλισμένες με εποπτικά μέσα διδασκαλίας (projectors, οθόνες, πίνακες).

Διαγωνίσματα

Σε μέρες και ώρες εκτός του βασικού προγράμματος πραγματοποιούμε 3 κύκλους γραπτών εξετάσεων με προδιαγραφές γενικών εξετάσεων (διαβαθμισμένα γραπτά διαγωνίσματα διάρκειας τριών ωρών με αυστηρή επιτήρηση). Οι ημερομηνίες των εξετάσεων είναι καθορισμένες από την αρχή της χρονιάς, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της διδασκαλίας της ύλης, ώστε να αποτελούν μέτρο σύγκρισης για την εξέλιξη του κάθε μαθητή. Στόχος είναι οι μαθητές να οδηγηθούν στις εξετάσεις ψυχολογικά και γνωστικά έτοιμοι καθώς έχουν αντιμετωπίσει ανάλογα θέματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Συνεργασία με γονείς

Εμείς στο ΠΡΟΤΥΠΟ έχουμε την πεποίθηση ότι η ανταλλαγή απόψεων και η συνεργασία με τους γονείς αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την όσο δυνατόν αποτελεσματικότερη προσπάθεια των μαθητών. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε αναγκαία τη διεξαγωγή οργανωμένων ενημερώσεων από τη διεύθυνση και το επιτελείο των καθηγητών στο χώρο του φροντιστηρίου μας σε συγκεκριμένε ημερομηνίες και ώρα. Εκτός αυτού, υπάρχει πάντα η δυνατότητα ενημέρωσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή εφόσον κρίνεται αναγκαίο είτε από τους καθηγητές μας είτε από τους γονείς για ζητήματα που αφορούν την πρόοδο και τις απουσίες του μαθητή.

Φροντιστήριο Πρότυπο - Πανόραμα

Copyright © | Γ. Ιωαννίδη 3, Θεσσαλονίκη | 2310341518 | info@protipoedu.gr | http://www.facebook.com/protipoedu | Χατζηγεωργιάδου Δήμητρα | 1988